

HETS Student Passport: Connect, Learn & Lead

(Puerto Rico Edition ≥)

PROPOSED SCHEDULE	
TIME	DAY 1: Monday, September 2, 2024
Anytime	Plan to Arrive – San Juan, Puerto Rico
TIME	DAY 2: Tuesday, September 3, 2024
7:30 AM	Pick up & Transportation
	Breakfast, Workshops and Student Presentations at Inter American
8:00 AM	University of PR, Metropolitan Campus, Cupey (2.5 hr)
10:30 AM	Pick up & Transportation
	Workshops, Student Presentations and Lunch at EDP University, Hato Rey
10:45 AM	Campus (2hr)
12:45 PM	Pick up & Transportation
1:00 PM	Student Presentations at Albizu University (1.5 hr)
2:30 pm – 5:30 pm	Tour at Old San Juan
6:00 pm to 8:00 pm	Hosted Dinner
TIME	Day 3: Wednesday, September 4, 2024
7:00 AM	Pick up & Transportation
	Breakfast and Student Presentations at University of Puerto Rico, Cayey
8:00 AM	Campus (1.5 hr)
9:30 AM	Pick up & Transportation
10:30 AM	Workshop at Ponce Health Science University (1.5 hr)
11:30 AM	Pick up & Transportation
	Student Presentations and Lunch at Ana G. Méndez University, Gurabo
1:00 PM	Campus (1.45 hr)
2:45 PM	Pick up & Transportation
3:00 PM	Workshop at Huertas College (2hr)
5:00 PM	Pick up & Transportation
5:30 PM	Hosted Dinner
8:00 PM	Pick up & Transportation
TIME	Day 4: Thursday, September 5, 2024
7:00 AM	Breakfast on their own
8:00 AM	Pick up & Transportation

	The Cummi Student Experience Summit at Duerte Dice Convention Center
	The Summ: Student Experience Summit at Puerto Rico Convention Center,
8:30 AM to 12:00 PM	San Juan
11:45 AM	Pick up & Transportation
	Lunch and Interviews at Inter American University of PR, Arecibo Campus
1:00 PM	(1.45 hr)
2:45 PM	Pick up & Transportation
3:30 PM	Students Presentations at Atenas University (1 hr)
4:30 PM	Pick up & Transportation
	Networking Masterclass and Dinner at ICPR Junior College, Manatí (1.45
4:45 PM	hr)
6:30 PM	Pick up & Transportation
8:00 PM	FREE NIGHT
TIME	Day 5: Friday, September 6, 2024
8:00 AM	Breakfast on their own
	2024 HETS Student Leadership Showcase at Hall B, Puerto Rico
9:00 AM to 11:00 PM	Convention Center, San Juan PR
11:00 AM to 1:00 PM	The Summ: Student Experience Summit - HALL B
1:00 PM to 2:30 PM	Farewell lunch for students near the Convention Center
2:30 PM	Pick up & Transportation
3:00 PM	FREE TIME
TIME	Day 6: Saturday, September 7, 2024
Anytime	Plan to leave San Juan, Puerto Rico